Kosten Carp cup 2024

En dit krijg je er voor

Bekijk opties
Standaard
€425 p.p
Standaard deelname
Teamnaam?
Vergunning voor 5 dagen?
Carp Cup Camping 1 overnachting?
BBQ + Consumpties*?
Kans op 30KG+ karpers
Inschrijven

Wat is een teamnaam?

Voor slechts €25,- p.p. komt jouw team onder eigen naam (of merk naam) op de Angling Events website, en op de score lijst.

Inschrijven

Vergunning 5 dagen

Van maandag 2 september tot en met 6 september all-out op een van de drie ‘Big Fish’ karper wateren van Fishing Resort Du Der. Op alle wateren zwemmen meerdere 20KG+, 25KG+ en zelfs 30KG+ karpers!

Inschrijven

Carp Cup Camping

Begin fris aan de wedstrijd! De deelnemers zullen opgehaald worden bij het hek van het domein op zondag 1 september om 16:30. De tenten kunnen opgezet worden op de aangewezen plek waar iedereen de eerste nacht kan verblijven.

Inschrijven

BBQ + Consumpties*

Na de stekloting gaan we met alle deelnemers BBQ-en. Direct een goede sfeer zetten, voor een competitieve, maar gezellige wedstrijd. Ook drinken consumptie bonnen zitten er bij in.

Inschrijven

Kans op karpers tot 30KG+

Er zit een werkelijk mega bestand op de wateren, waaronder meerdere vissen van 25KG+ en 30KG+! Ga jij naast met de trofee ook met een nieuw PB naar huis?

Inschrijven
veelgestelde vragen

& antwoord.

De aanvang, loting & bbq zijn op Zondag 1 september 2024. De wedstrijd begint officieel op Maandag 2 september. Klik hier om het volledige programma te bekijken.

Dat kan zeker, neem daarvoor contact op met de organisator en vraag naar de mogelijkheden. De contact gegevens vind je hier.

Nee, de stek verdeling gaat op basis van loting. Zo weet iedereen de avond voor de wedstrijd pas op welk water + welke stek ze zitten.

Je wint door de meeste karpers in KG’s te vangen. Klik hier voor het volledige reglement.

Heb je meer vragen?

Neem contact op, we helpen je graag!

Contact opnemen